Kuharica /

Kako pohati bez mrvica? S čim zamijeniti mrvice kod pohanja?

Image
Foto: Pixabay

Ponekad pohanje bez mrvica zvuči čudno, donosimo jednostavni recept za pohanje bez mrvica.

4.11.2022.
15:08
Pixabay
VOYO logo

Krušne mrvice poseban izgled pohanom mesu, no može se i bez njih. Donosimo odličnu zamjenu za krušne mrvice. Kako pohati bez mrvica?

Panko - ništa ne donosi hrskavost poput panka, grubih japanskih krušnih mrvica koje često možete pronaći u redovima s kruhom. Ako želite finije mrvice bez žrtvovanja hrskavosti, prije upotrebe ih samo izmiksajte u kuhinjskom procesoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žitarica kukuruzne pahuljice - klasičan su materijal za pohanje, ali bilo koja ne preslatka žitarica na bazi žitarica odlična je zamjena za tradicionalne krušne mrvice.

Zdrobljeni pereci - najbolje je koristiti jednostavne štapiće, izbjegavati bilo kakve otkačene okuse poput meda i senfa, koliko god bili ukusni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orašasti plodovi i sjemenke - bademe, lješnjake, sezam izmiksajte u sjeckalici, a možete ih koristiti i kao materijal za pohanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo