Krušne mrvice poseban izgled pohanom mesu, no može se i bez njih. Donosimo odličnu zamjenu za krušne mrvice. Kako pohati bez mrvica?
Panko - ništa ne donosi hrskavost poput panka, grubih japanskih krušnih mrvica koje često možete pronaći u redovima s kruhom. Ako želite finije mrvice bez žrtvovanja hrskavosti, prije upotrebe ih samo izmiksajte u kuhinjskom procesoru.
Žitarica kukuruzne pahuljice - klasičan su materijal za pohanje, ali bilo koja ne preslatka žitarica na bazi žitarica odlična je zamjena za tradicionalne krušne mrvice.
Zdrobljeni pereci - najbolje je koristiti jednostavne štapiće, izbjegavati bilo kakve otkačene okuse poput meda i senfa, koliko god bili ukusni.
Orašasti plodovi i sjemenke - bademe, lješnjake, sezam izmiksajte u sjeckalici, a možete ih koristiti i kao materijal za pohanje.