Nedjeljni ručak /

Piletina iz pećnice na talijanski način 2

Image

Piletina iz pećnice na talijanski način idealno je jelo za nedjeljni ručak. Donosimo vam recept za pripremu jela piletina iz pećnice na talijanski način.

1.9.2021.
10:33
VOYO logo

Za idući ručak: Piletina iz pećnice na talijanski način. Svježe talijansko začinsko bilje i začini čine piletinu iz pećnice izvanzemaljski slasnom. Donosimo recept za pripremu jela piletina iz pećnice na talijanski način.

  • Vrijeme pripreme: 5 minuta
  • Vrijeme kuhanja: 15 minuta
  • Ukupno vrijeme: 20 minuta

Sastojci za pripremu piletine iz pećnice na talijanski način:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Pakiranje od 350 g pilećih fileta narezanih na male komadiće
  • 2 žličice maslinovog ulja
  • 1 žličica sušenog origana
  • 1 crveni luk, tanko narezan
  • 2 češnja češnjaka, tanko narezanog
  • 1 žlica pinjola
  • 2 žlice grožđica
  • 80 g pakiranja gotovog opranog špinata

Piletina iz pećnice na talijanski način priprema:

1. Zagrijte pećnicu na 220 ° C. Piletinu stavite u zdjelu s 1 žličicom maslinovog ulja, origanom, lukom, češnjakom, pinjolima i malo začina. Sve zajedno pomiješajte. Sada piletinu stavite u posudu za pečenje, rasporedite u tankom sloju i pecite 12-15 minuta dok se piletina ne ispeče tako da nema ružičastog mesa i sokova koji cure iz piletine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Dodajte grožđice i špinat u lim, okrećući sastojke da se pomiješaju. Vratite u pećnicu još 1-2 minute dok špinat ne uvene. Žlicom stavljajte na tanjure za posluživanje i pokapajte preostalim uljem u kojem se piletina iz pećnice na talijanski način pekla. Piletina na talijanski način iz pećnice vrlo je ukusna za posluživanje s toplim domaćim kruhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo