Kuharica /

Domaći pelati umak za pizzu najbolji je umak

Image
Foto: Pixabay

Domaći pelati umak za pizzu je najbolji. Donosimo kako se pelati, umak za pizzu, priprema.

28.11.2022.
10:30
Pixabay
VOYO logo

Pelati umak za pizzu pravi je odabir ako ne želite koristiti kečap, već želite onaj izvorni, talijanski okus. Ne treba vam ni puno vremena, ni sastojaka jer su pelati, umak za pizzu jako jednostavno za pripremu.

Za pelati umak za pizzu potrebni su sljedeći sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • pasirana rajčica
  • sol, papar
  • češnjak u prahu
  • origano (sušeni)
  • 3-4 kapi maslinovog ulja
  • prstohvat šećera

U pasiranu rajčicu dodajte sve ostale sastojke, odnosno začine. Militražu pasirane rajčice birajte sami, ovisno o količini tijesta koju imate. Kada se pelati, umak za pizzu pripremi, važno je da odstoji trideset minuta prije nego li ga premažete preko tijesta.

U slučaju da neki začin ne preferirate, ne brinite jer ga lako možete izbaciti. I upravo je u tome čar – pelati umak za pizzu kreirate sami i prema svojim preferencijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo