Namazi /

Domaća pašteta od ribe najbolje je pašteta

Image
Foto: Pixabay

Pašteta od ribe vrlo je zdrava i možete je u bilo kojem trenutku namazati na kruh. Kako pripremiti paštetu od ribe?

2.11.2022.
11:29
Pixabay
VOYO logo

Riba se može pripremati na brojne načine, a oni maštovitiji mogu se odlučiti i za paštetu od ribe.

Sastojci za paštetu od ribe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 40 g maslaca
  • Korica ½ limuna
  • 160 g dimljene skuše
  • 1 mladi luk
  • 1 žličica ljutog umaka od hrena
  • 1 žličica sitno nasjeckanog peršina

Ako se odlučite pripremati paštetu od ribe, potrebno je staviti otopljeni maslac, koricu limuna, skušu i mladi luk u multipraktik i miksajte dok smjesa ne postane glatka. Smjesu nakon toga žlicom stavljajte u kalup i zagladite vrh.

Za preljev otopite 15 grama maslaca s hrenom pa umiješajte peršin. Pažljivo žlicom prelijte paštetu od ribe kako bi ga prekrila. Na vrh pritisnite malo peršinova lišća, naribajte malo crnog papra i ohladite da se maslac stisne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripremljenu paštetu od ribe poslužite s kruhom ili krekerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo