Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Nadjeveni smeđi šampinjoni iz pećnice kao predjelo ili prilog uz glavno jelo

Kako se prave nadjeveni smeđi šampinjoni iz pećnice? Upravo uz ovaj recept ćete napraviti najbolje nadjevene smeđe šampinjone iz pećnice.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Nadjeveni smeđi šampinjoni iz pećnice jedan je od načina kako možete pripremiti šampinjone. Ovo jelo možete poslužiti kao predjelo ili prilog uz glavno jelo.

Potrebni su slijedeći sastojci:

Sprej za kuhanje, za tavu

1 šampinjoni

2 žlice maslaca

2 režnja češnjaka, mljevena

krušne mrvice

sol

Svježe mljeveni crni papar

1/4 svježe ribani parmezan, plus još za preljev

1 krem sir

2 žlice svježe sjeckanog peršina, plus još za ukrašavanje

1 žlica svježe sjeckane majčine dušice

Nadjeveni smeđi šampinjoni iz pećnice priprema:

Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Namažite lim za pečenje sprejem za kuhanje. Gljivama uklonite stabljike i nasjeckajte. Na lim za pečenje stavite kape gljiva.

U srednjoj tavi na srednjoj vatri otopite maslac. Dodajte nasjeckane stabljike gljiva i kuhajte dok većina vlage ne ispusti, 5 minuta. Dodajte češnjak i kuhajte dok ne zamiriše, 1 minutu pa dodajte krušne mrvice i pustite da se malo prepeče, 3 minute. Začinite solju i paprom. Maknite s vatre i pustite da se malo ohladi.U velikoj zdjeli pomiješajte mješavinu stabljika gljiva, parmezan, krem ​​sir, peršin i majčinu dušicu. Začinite solju i paprom. Kapu od gljiva napunite filom i pospite s još parmezana.

Pecite dok nadjeveni smeđi šampinjoni iz pećnice ne omekšaju, a vrhovi ne postanu zlatni, 20 minuta.Za posluživanje ukrasite peršinom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike