Nadjev za punjeno pile /

Pripremite pile na nešto drugačiji način, pripremite punjeno pile

Image
Foto: Pixabay

Kako se priprema nadjev za punjeno pile? Donosimo super recept za pripremu nadjeva za punjeno pile.

31.10.2021.
14:45
Pixabay
VOYO logo

Pripremite pile na nešto drugačiji način, pripremite punjeno pile. Priprema jela punjeno pile je jednostavna, a rezultat je izvrsno jelo.

Nadjev za punjeno pile:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Korica 1/2 jučerašnjeg kruha
  • 1 jaje
  • 1 glavica luka
  • 3-4 šnitice suhe slanine (po ukusu)
  • 1 pileća jetrica (adekvatna količina nekih drugih)
  • 1-2 žlice kosanog peršina
  • 1,5 - 2 dl mlijeka
  • krušne mrvice po potrebi
  • vegeta
  • sol, papar
  • začini po ukusu timijan, origano
  • po želji šampinjoni, sjeckana paprika

Punjeno pile:

  • 1 pile
  • sol, papar

Priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Pile nasolite izvana i iznutra, po želji iznutra namažite senfom
  2. Za punjenje stavite na malo masnoće najprije slaninu, zatim luk i malo posolite i popaprite
  3. kad malo omekša dodajte kosana jetrica (ili 2 velike žlice kvalitetne jetrene paštete)
  4. pustite da se malo rashladi…
  5. u isto vrijeme na velikoj tavi ili u pećnici malo popržite (posušite) kockice kruha
  6. U zdjelu dodajte mlijeko, jaje 2 žličice vegete, papar, peršin (ostale začine po ukusu) i razmutite
  7. dodajte luk, slaninu i jetrica i razmutite
  8. dodajte kruh i umiješajte smjesu srednje tvrdu, po potrebi dodajte mlijeka ili krušne mrvice
  9. Napunite pile i pecite ga cca 1, 5 h na 200 C

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo