Svinjski kotleti na roštilju dobit će poseban ukus ako se dobro mariniraju. Kako najbolje marinirati svinjski kotlet za roštilj?

Marinirani svinjski kotleti na roštilju sastojci:

  • 8 svinjskih kotleta
  • 2 žlice ulja
  • žlcia kumina
  • žlica jabučnog octa
  • četvrtina šalice meda
  • pola žlice ljute mljevene paprike
  • sol
  • papar

Marinirani svinjski kotleti na rostilju priprema:

Marinada za svinjske kotlete radi se tako da se pomiješa med s uljem, jabučnim octom, kuminom i mljevenom ljutom paprikom.

Premažite svinjske kotlete s marinadom i neka odstoje oko sat vremena u hladnjaku.

Prije nego što svinjski kotlet stavite na roštilj još ga posolite i poparite.

Marinirani svinjski kotleti na roštilju peku se oko 10 minuta sa svake strane i nakon toga spremni su za posluživanje.