Svinjski kotleti na roštilju dobit će poseban ukus ako se dobro mariniraju. Kako najbolje marinirati svinjski kotlet za roštilj?
Marinirani svinjski kotleti na roštilju sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 8 svinjskih kotleta
- 2 žlice ulja
- žlcia kumina
- žlica jabučnog octa
- četvrtina šalice meda
- pola žlice ljute mljevene paprike
- sol
- papar
Marinirani svinjski kotleti na rostilju priprema:
Marinada za svinjske kotlete radi se tako da se pomiješa med s uljem, jabučnim octom, kuminom i mljevenom ljutom paprikom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Premažite svinjske kotlete s marinadom i neka odstoje oko sat vremena u hladnjaku.
Prije nego što svinjski kotlet stavite na roštilj još ga posolite i poparite.
Marinirani svinjski kotleti na roštilju peku se oko 10 minuta sa svake strane i nakon toga spremni su za posluživanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa