Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

Recept za ukusni marinirani crveni luk

Marinirani crveni luk odličan je dodatak uz glavno jelo, priprema se brzo i jednostavno. Kako pripremiti marinirani crveni luk?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Marinirani crveni luk čarobno se pretvara u divnu i ukusnu hranu.  Brzo kiseljenje ili mariniranje sirovog crvenog luka brzo je i jednostavno za pripremu, a u njemu možete početi uživati ​​već za 15-20 minuta nakon mariniranja.

Za pripremu mariniranog crvenog luka potrebno vam je:

60 ml jabučnog octa

voda

maslinovo ulje

senf

med

svježe začinsko bilje po izoru

morska sol

papar

1 veliki crveni luk narezan na tanke kolute.

Priprema mariniranog crvenog luka:

Najprije pomiješajte sve sastojke, osim luka i umutite. Stavite kolutiće luka u kratku staklenku ili malu staklenu posudu. Odozgo prelijte marinadom i dobro pokrijte poklopcem. Okrenite staklenku naopako ili nekoliko puta protresite da se marinada proširi kroz luk.

Ostavite da se marinira 15-20 minuta za jači okus i hrskaviju teksturu, a dan-dva i do tjedan dana u hladnjaku za mekši luk i blaži okus. S vremena na vrijeme protresite staklenku kako bi se marinada pravilno rasporedila.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike