Recept i priprema /

Kako se rade proteinski kolači bez šećera?

Image

Proteinski desert najbolji je desert za sve prigode. Donosimo recept kako se rade proteinski kolači bez šećera.

6.7.2023.
12:56
VOYO logo

Proteinski kolač i to bez šećera savršen je izbor za desert. Donosimo recept za savršeni desert s visokim udijelom proteina i bez šećera. Pratite recept i napravite ovaj proteinski desert s kojim ne možete pogriješiti.

Sastojci za proteinski kolač bez šećera - tijesto:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 šalica bjelanjaka
  • šalica vode
  • 1/2 šalice proteinskog praha - okus čokolade
  • 1/4 šalice kakaa
  • žličica praška za pecivo
  • 1/4 šalice kokosovog brašna

Sastojci za proteinski kolač bez šećera - glazura:

  • 1 žlica maslaca
  • 1 žlica proteina u prahu - okus čokolade
  • 1 žlica kakaa u prahu
  • 1-4 žlice vode

Proteinski kolači bez šećera priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva Celzijusa. Pripremite kalup za torte.

Sve sastojke za tijesto stavite u jednu posudu i napravite glatku smjesu. Dobivenu smjesu stavite u lim za pečenje i pecite oko 30 minuta.

Kada je biskvit pečen, ostavite ga da se potpuno ohladi i tek tada ga prelite s glazurom.

Napravite glazuru od svih sastojaka. Stavite u posudu sastojke i miješajte tako dugo dok ne donijete željenu gustoću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se biskvit ohladi prelijte ga s glazurom, ohladite i poslužite. Ovaj proteinski kolač bez šećera čuvajte u hladnjaku do maksimalno 5 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo