Kuharica /

Kako se priprema tjestenina s ostacima piletine?

Image

Želite pripremiti tjesteninu s ostacima piletine? To uopće nije zahtjevno. Ovdje možete pronaći jednostavan recept za tjesteninu s ostacima piletine.

18.7.2023.
11:19
VOYO logo

Ako vam je ostalo piletine i tražite brz, jednostavan i ukusan recept za njezinu upotrebu, pokušajte ovo. Kremasti umak od sira s komadićima ostatka piletine, kukuruzom šećercem i špinatom promiješanim sa tjesteninom. Ova tjestenina s ostacima piletine spremna je za manje od 15 minuta ovdje pronađite recept za tjesteninu s ostacima piletine.

Sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 150 g tjestenine
  • 180 g ostataka kuhane piletine, nasjeckane
  • 0,5 žlice maslinovog ulja
  • 100 g svijetlog krem ​​sira
  • 60 ml mlijeka
  • 100 g kukuruza šećerca
  • 45 g špinata
  • 20 g parmezana, naribanog

Kako se priprema tjestenina s ostacima piletine?

Dodajte 150 g tjestenine u posudu s kipućom vodom i kuhajte 10 minuta. Zagrijte 0,5 žlice maslinovog ulja na srednje jakoj vatri i dodajte 180 g ostatka kuhane piletine. Kuhajte dok ne počne smeđiti, oko 5 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte 100 g laganog krem ​​sira i 60 ml mlijeka. Kuhajte dok se sir ne otopi uz redovito miješanje. Dodajte 100 g kukuruza šećerca, 45 g špinata i 20 g parmezana. Nastavite miješati dok špinat ne uvene.

Ocijedite tjesteninu i ostavite malo vode za tjesteninu. U smjesu s piletinom dodajte tjesteninu i vodu koju ste sačuvali. Dobro izmiješajte da se sva tjestenina prekrije. Začinite po želji. Vaša tjestenina s ostacima piletine je gotova i spremna za posluživanje. Uživajte!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo