Čokoladni kolač /

Kako se priprema kuhana čokoladna krema za torte?

Image
Foto: Pixabay

Tražite koja je kuhana čokoladna krema za torte najbolja? Najbolja kuhana čokoladna krema za torte je ona najjednostavnija.

13.3.2023.
14:30
Pixabay
VOYO logo

Kada pripremate tortu, neovisno o tome koji biskvit radili, važno je da krema bude ukusna, taman zaslađena, a vrlo kremasta. Posebice ako se radi od čokolade, iznimno je važno da se u njoj ta ista čokolada jako osjeti. Također, važno je da se krema priprema brzo i da je jednostavna. I da, postoji kuhana čokoladna krema za torte koja zadovoljava sve ove kriterije. Stoga, kako se kuhana čokoladna krema za torte priprema?

Kuhana čokoladna krema za torte ima sljedeće sastojke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 litru mlijeka
  • 150 grama gustina
  • 250 ml slatkog vrhnja
  • 150 grama šećera
  • 1 vanilin šećer
  • 100 grama čokolade za kuhanje

Gustin pomiješajte s otprilike 200 ml mlijeka. Ostatak mlijeka sa šećerom i vanilin šećerom stavite kuhati i kada zavri, dodajte mu gustin. Kuhajte na laganoj vatri miješajući dok se ne zgusne. Ostavite da se ohladi. Čokoladu za kuhanje otopite na pari. Izradite slatko vrhnje u šlag, a zatim ulijte rastopljenu čokoladu, pomiješajte i sve zajedno dodajte u hladnu kremu.

Ovako pripremljena kuhana čokoladna krema za torte odlično će se stopiti sa svim vrstama biskvita, kao i voćem, ako radite voćnu tortu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo