Jedan od načina kako pasirati bez pasirke je uz pomoć pjenjače. Glatki metalni rubovi savršeni su za lagano gnječenje različitih dijelova krumpira. Kao i kod rješenja s vilicom, morat ćete biti sigurni da ste dovoljno skuhali krumpir i ocijedili ga. To znači da pazite da budu natopljeni i dovoljno mekani da se zgnječe.
Drugi način kako možete pasirati bez pasirke je uz pomoć šalice. Ona je odlična zamjena za pasirku koja uvijek može poslužiti kada je to potrebno. Jednostavno uzmite šalicu i pasirajte hranu donjom stranom šalice.
Koliko god ovo izgledalo čudno, ova metoda djelomično dobro funkcionira jer je šalica očito prirodno prilagođena za lako držanje. Šalice s njihovim ručkama olakšavaju pasiranje bez grčeva u rukama.
Stoga ako trebate pasirati hranu i nemate pasirku pokušajte s pjenjačom ili šalicom. To su najjednostavniji i najučinkovitiji načini kako pasirati bez pasirke.