Umak za čips dat će potpuniji okus čipsu. Za izradu jednostavnog umaka za čips potrebno vam je samo pet minuta. Kako napraviti umak za čips? Postoje različiti recepti za pripremu umaka, a razlikuju se po bazi koja se koristi za pripremu umaka. Donosimo vam recept za pripremu umaka za čips s kiselim vrhnjem.
Bijeli umak za čips možete držati u hladnjaku do tjedan dana.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sastojci za umak za čips:
- šalica kiselog vrhnja
- 1/2 šalice majoneze
- žlica suhog mljevenog luka
- 2 žličice sušenog peršina
- žličica sušenog kopra
- žličica soli češnjaka
Kako napraviti umak za čips:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sve sastojke dobro izmiješajte. Ostavite u hladnjaku najmanje jedan sat. Poslužite uz čips ili narezano povrće.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa