Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako ispeći teletinu da bude mekana?

Teletina mora biti ukusna, ali mekana. Kako ispeći teletinu da bude mekana?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Teletina se može peći na tavi, na žaru ili dinstati. Kako ispeći teletinu da bude mekana?

Postoje dvije osnovne metode kako ispeći teletinu da bude mekana, a to su vlažna i suha metoda. Nježni rezovi poput telećeg odreska, telećih kotleta, telećeg mesa mogu se kuhati suhom metodom, a to su pečenje na roštilju, pečenje u pećnici ili prženje u tavi.

Rezovi s više vezivnog tkiva, poput telećeg gulaša i telećih rebara manje su nježni i mogu imati koristi od vlažnog kuhanja, poput pirjanja ili dinstanja.

S obzirom da je teletina sama po sebi nemasna, kako bi ispekli teletinu da bude mekana potrebno joj je dodati malo masnoće poput slanine ili masti, kako bi teletina bile sočna.

Kod pripreme teletine važna je dobra marinada, koja će dodatno omekšati teletinu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike