Domaći proteinski kruh je najbolji jer ga možete prilagoditi svom ukusu. Donosimo osnovni i jednostavan recept kako napraviti domaći proteinski kruh.
Domaći proteinski kruh sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 4 jaja
- 1/2 kg svježeg sira
- 12 dkg proteinskog praška okus prema izboru
- 1/2 žličice praška za pecivo
- prstohvat soli
Domaći proteinski kruh recept:
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva Celzijusa i pripremite lim za pečenje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pomiješajte svježi sir i jaj, dodajte prašak za pecivo, proteinski prašak i sol. Miješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Kada je tijesto gotovo stavite ga u lim za pečenje i pecite oko pola sata.
Domaći proteinski kruh je gotov, a najbolji je kada se dobro ohladi. Uživajte u mirisu i okusu domaćeg proteinskog kruha.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa