Ako tražite idealni umak koji će te poslužiti uz roštilj probajte pripremiti ovaj domaći hladni umak. Domaći hladni umak za roštilj se sastoji od svega nekoliko sastojaka, gotov je za pet minuta, a prije posluživanja potrebno ga je samo dobro ohladiti. Ovaj domaći hladni umak za roštilj je osvježavajući i sigurno bolji od ketchupa.
Domaći hladni umak za roštilj sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 200 g cherry rajčica
- 100 g crvenog luka
- 1 režanj češnjaka
- začini (jedna žličica origana, sol, papar)
- ljuti feferon – prema ukusu
Upute za pripremu domaćeg hladnog umaka za roštilja:
Operite rajčice i očistite luk te ih usitnite pomoću noža ili u blenderu na izrazito sitne komade. Začinite i pustite umak da odstoji bar sat vremena prije posluživanja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa