Predjelo /

Aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja

Image

Aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja možete poslužiti kao predjelo. Donosimo vam recept za pripremu aromatičnog kukuruznog kruha i poširanih jaja.

1.6.2021.
16:26
VOYO logo

Kako biste napravili aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja potrebno vam je sljedeće:

  • 1 kukuruzni kruh
  • 10 dkg svježeg posnog sira
  • 6 dkg maslaca
  • 3 dkg umaka pesto genovese
  • 1 umak od rajčice
  • četvrtina žličice soli
  • 4 jaja
  • provansalska mješavina začina

Narežite kukuruzni kruh na kriške i složite na papir za pečenje. Na kruh stavite umak od rajčice i začinite s mješavinom začina. Dodajte sir te stavite u pećnicu na 190 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poširana jaja pripremite tako da razbijete jaja i stavite ih u vruću kipuću vodu oko 5 minuta.

Nakon što su se kriške kruha ispekle, preko njih složite poširana jaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravite umak od pesto umaka i maslnovog ulja te pokapajte preko kruha i poširanih jaja.

Aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja su spremni za serviranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
bomba
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo