Kako biste napravili aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja potrebno vam je sljedeće:
- 1 kukuruzni kruh
- 10 dkg svježeg posnog sira
- 6 dkg maslaca
- 3 dkg umaka pesto genovese
- 1 umak od rajčice
- četvrtina žličice soli
- 4 jaja
- provansalska mješavina začina
Narežite kukuruzni kruh na kriške i složite na papir za pečenje. Na kruh stavite umak od rajčice i začinite s mješavinom začina. Dodajte sir te stavite u pećnicu na 190 stupnjeva.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Poširana jaja pripremite tako da razbijete jaja i stavite ih u vruću kipuću vodu oko 5 minuta.
Nakon što su se kriške kruha ispekle, preko njih složite poširana jaja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Napravite umak od pesto umaka i maslnovog ulja te pokapajte preko kruha i poširanih jaja.
Aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja su spremni za serviranje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa