Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Predjelo /

Aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja

Aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja možete poslužiti kao predjelo. Donosimo vam recept za pripremu aromatičnog kukuruznog kruha i poširanih jaja.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kako biste napravili aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja potrebno vam je sljedeće:

1 kukuruzni kruh

10 dkg svježeg posnog sira

6 dkg maslaca

3 dkg umaka pesto genovese

1 umak od rajčice

četvrtina žličice soli

4 jaja

provansalska mješavina začina

Narežite kukuruzni kruh na kriške i složite na papir za pečenje. Na kruh stavite umak od rajčice i začinite s mješavinom začina. Dodajte sir te stavite u pećnicu na 190 stupnjeva.

Poširana jaja pripremite tako da razbijete jaja i stavite ih u vruću kipuću vodu oko 5 minuta.

Nakon što su se kriške kruha ispekle, preko njih složite poširana jaja.

Napravite umak od pesto umaka i maslnovog ulja te pokapajte preko kruha i poširanih jaja.

Aromatični kukuruzni kruh i poširana jaja su spremni za serviranje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike