ZGODAN TRIK PROTIV PACKI / Ljubitelji sjaja složni oko proizvoda za čišćenje kuhinjske ploče: 'Samo pošpricate i...'

Image
Foto: Shutterstock

WD40 je višenamjensko rješenje za uklanjanje hrđe, dostupno u nekim trgovinama

8.5.2022.
8:24
Shutterstock
Play logo

Mnogi su oduševljeni ovim jednostavnim trikom koji obećava da će vaša ploča za kuhanje posebno svjetlucati, nakon mrlja koje odsad, za vas, postaju prošlost.

Možda vam se čini da neprestano brišete ploču za kuhanje i da se na njoj neprestano pojavljuju otisci prstiju i mrlje. Gospođa Hinch, čije je pravo ime Sophie Hinchliffe (32) ima 4,5 milijuna pratitelja na Instagramu. Ova influencerica se proslavila prije nekoliko godina raznim kućnim trikovima, a sada su njezini obožavatelji čak pokrenuli posvećene stranice za čišćenje na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozdravite se s mrljama na kuhinjskoj ploči

U jednoj takvoj grupi na Facebooku, savjetima i trikovima gospođe Hinch, jedna od korisnica je zatražila savjet: "Pokušala sam očistiti ploču od nehrđajućeg čelika alkoholnim octom, sredstvom za čišćenje nehrđajućeg čelika, dječjim uljem... Ne mogu se riješiti mrlja. To me izluđuje!" Srećom, ženina objava bila je preplavljena trikovima drugih obožavatelja čišćenja kako bi njezina ploča za kuhanje ostala bez tragova.

Express je izvijestio da su neki savjeti uključivali korištenje kemijskih proizvoda, dok su se druge metode sastojale od prirodnih proizvoda, ali postojao je jedan proizvod koji su ljudi stalno preporučivali, WD40. Jedan je napisao: "Ja koristim WD40." Drugi korisnik se složio: “WD40 samo špricam i trljam spužvicom od mikrovlakana – apsolutno briljantno, ili možete koristiti samo papirnati ručnik ili krpu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

WD40 je spas za ljubitelje čišćenja

WD40 je višenamjensko rješenje za uklanjanje hrđe, dostupno u nekim trgovinama za 165 kuna 200 ml. Inače, ovaj proizvod štiti metal od hrđe i korozije i podmazuje gotovo sve metalne proizvode. Čak uklanja masnoću, prljavštinu i još mnogo toga s većine površina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi su predložili korištenje dječjeg ulja kako bi kuhinjska ploča bila bez mrlja. Jedan je komentirao: "Dječje ulje normalno djeluje, stavite ga u maloj količinu na suhu krpu od mikrovlakana, nemojte ga trljati previše, pustite da se slegne i ostavite." "Dječje ulje i mekana krpa", druga osoba se složila.

Neki su predložili svoje omiljene proizvode za čišćenje, jedan im je savjetovao: "Probajte Flash sprej za kuhinju i osušite ga. Kod mene radi svaki put. Svaki put vraća sjaj nehrđajućem čeliku kao da je nov. Ostali su predložili da se može koristiti mast za tijelo koja se obriše papirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo