Play ponuda

'ŠOGORICA ME OVO NAUČILA' / Kupaonica vam smrdi, smrdi, užasno smrdi? Žena pokazala genijalan trik: 'Sada divno miriše, cijelo vrijeme'

Vjerovali ili ne, može biti da vaša WC četka stvara ovaj neugodan problem, ali postoji način da tomu doskočite

28.11.2022.
18:22
Play ponuda

Nema ništa gore od neugodnog mirisa koji se zadržava u vašoj kupaonici. A još je neugodnije kada ne možete odrediti odakle točno dolazi. Vjerovali ili ne, može biti da vaša WC četka stvara problem.

Srećom, obožavateljica čišćenja Miki Chester otkrila je trik za održavanje čistoće vaše kupaonice i svježeg mirisa. To je podijelila na TikToku, a video je naslovila: "Trik za WC koji biste trebali znati."

“Moja me šogorica ovo naučila", priznaje tiktokerica. “Zahvaljujući njoj, moj toalet dobro miriše, cijelo vrijeme.”

Vrlo jednostavno rješenje

Prvi korak je ulijevanje vode u posudu s WC četkom. Zatim dodajte čep pun dezinfekcijske tekućine u vodu i promiješajte. Na kraju uzmite tablete za perilicu rublja i jednu umiješajte u tekućinu dok se potpuno ne otopi.

Pustite da se WC četka natopi u tekućini dok ona potpuno ne ispari, prije dodavanja još tekućine u posudu.

Play ponuda

Mnogi obožavatelji čišćenja požurili su u odjeljak za komentare kako bi podijelili svoja razmišljanja o ovom triku. Jedan je upitao: "Je li to mješavina koju samo ostavite u držaču četke za WC?", na što je Miki odgovorila: "Da, i promijenim je nakon tri dana."