Prirodna sredstva / Soda bikarbona za čišćenje kamenca

Image

Kako se soda bikarbon koristi za čišćenje kamenca? Donosimo vam nekoliko savjeta kako se soda bikarbona koristi za čišćenje kamenca.

2.6.2021.
9:03
Play logo

Soda bikarbona poznato je sredstvo za čišćenje kamenca, ali kako to učiniti? Naime, soda bikarbona ima široki spektar djelovanja, a jedan od njih je kao sredstvo za čišćenje i to prirodno. Kada koristite sodu bikarbonu kao sredstvo za čišćenje možete biti mirni jer soda je prirodno sredstvo za čišćenje.

Tvrdokorne mrlje kamenca

Kako biste se riješili tvrdokornih mrlja kamenca u WC školjki potrebna vam je soda bikarbona. Pospijte sodu po WC školjki i ostavite nekoliko sati ili preko noći kako bi ona djelovala. Nakon što odstoji isperite je vodom i kamenac bi zajedno sa sodom trebao nestati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Na isti način možete ju upotrijebiti kod čišćenja sudopera, tuševa i kada. Znači pospijte sodu po mjestima na kojima se nalaze tvrdokorne mrlje i ostavite da nekoliko sati da djeluje. Nakon toga ju isperite. Međutim, ako i dalje ostane kamenac tada napravite gušću smjesu od sode i vode te trljajte s četkicom tvrdokorne mrlje. Budete bez brige neće nastati ogrebotine na tim mjestima od trljanja. Isperite vodom i mrlje bi trebale nestati.

Ako ste se bojali da se nikada nećete riješiti tvrdokornih mrlja od kamenca, soda bikarbona će vas razuvjeriti jer će riješiti taj problem.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo