Play ponuda

NEOBIČAN BRAČNI SPORAZUM / Supruga mu dopušta seks s drugim frajerima: 'Ona zna da sam gay i koliko su mi potrebni muški dodiri'

Image
Foto: Shutterstock

Bračni par koji je u braku pet godina ima neobičan sporazum, žena je mužu dozvolila seks s drugim muškarcima kako on ne bi bio depresivan

11.5.2022.
21:48
Shutterstock
Play ponuda

Anoniman muškarac se potpuno otvorio Sunovoj stručnjakinji za veze Deidre Sanders i ispričao joj o svojim potrebama za seksom i odnosu sa ženom.

Muž o njegovim potrebama

"Moja žena zna da me više seksualno privlače muškarci nego žene i prihvaća to. Čak je rekla da je u redu seksati se s muškarcima. Možda zvuči malo vjerojatno, ali sretni smo zajedno. Ne želim biti u vezi ni sa kime drugim, ali imam te porive zbog kojih se osjećam jako tjeskobno ako ih ne ispunim."

shimmer fallback
shimmer fallback

Prihvaćanje žene

Zatim je nastavio: "Imam 37 godina, a moja žena 35. U braku smo pet godina i jako smo zaljubljeni, najbolji smo prijatelji i uživamo u strastvenom seksualnom životu. Bio sam na čistu s njom mjesecima prije nego što smo se vjenčali i rekao joj da sam imao više seksualnih odnosa s muškarcima nego sa ženama. Začudo, dobro je to podnijela. Bojao sam se da će odmah prekinuti našu vezu."

"Trebalo joj je malo vremena da shvati. Bila je uzrujana jer je smatrala da mi možda nije dovoljna, što nije istina", dodao je.

Dogovor sa ženom

Na kraju je priznao kakav dogovor je sklopio sa ženom: "Ali moram se pobrinuti za ovaj drugi dio svoje seksualnosti. Dolazim iz konzervativne obitelji i uvijek sam skrivao svoju tajnu. Nitko od mojih bliskih prijatelja ili obitelji ne zna istinu. Prije nekoliko godina sam postao depresivan pa je zapravo moja žena bila ta koja mi je predložila da svoje potrebe zadovoljim muškarcima nakon što sam priznao da osjećam kako imam neispunjene potrebe."

"Sada mi dopušta da upoznajem druge muškarce zbog seksa jer zna koliko mi je to jako potrebno. Tako sam sretan što imam njezinu podršku i volim misliti da bih učinio isto za nju da se uloge zamijene. Trudimo se imati djecu i uzbuđeni smo zbog naše zajedničke budućnosti, ali brinem se da će nam moja seksualnost uzrokovati probleme dalje na putu", zaključio je.

Image
A JADAN... /

Seks u četvero završio katastrofom: 'Skršila me reakcija moje cure na penis drugog tipa, što reći na ovo?'

Odgovor stručnjakinje za odnose

Na njegovu priču mu je odgovorila stručnjakinja za odnose Deidre: "Sve su veze složene, ali se povremeno homoseksualci zbliže s heteroseksualnim ženama. Ponekad to može biti zbog konvencije jer mnogi homoseksualci osjećaju pritisak obitelji ili imaju strah od izlaska. Mnogi bi rekli da imate najbolje od oba svijeta, ali potiskivanje svog pravog identiteta je stresno."

Zatim je dodala: "Vjerujem da voliš svoju ženu, ali ona zaslužuje vjernog muža. Već se osjeća neadekvatno i riskirate postati frustrirani jer ovo nije brak u kojem biste trebali biti. Pokušavate biti netko tko niste, a to je jadno mjesto. Dovođenje djece u ovakav miks će dodatno zakomplicirati stvari pa bi vam pomoglo ako bi razgovarali s nekime tko u potpunosti razumije vašu situaciju. Tada možete odlučiti što stvarno želite", piše TheSun.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda