PRAVILA KOJIH SE TREBA PRIDRŽAVATI: / Kako ostati pri zdravoj pameti u vezi na daljinu?

3.9.2015.
12:24
Thinkstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Veze na daljinu je teško održavati. Štoviše, teško je održavati zdrav razum u vezama u kojima su partneri ponekad udaljeni i stotinama kilometara daleko pa i dalje. Huffington Post donosi nekoliko pravila, koje iznose ljudi s iskustvom, a kojih bi se trebali pridržavati baš kako biste uspjeli održati vezu, ali i zdrav razum.

1. Komunikacija na zdravoj bazi

Komunikacija je obvezna i ako imate problem s razgovorom preko Skypea, onda je bolje da ni ne čitate ovaj tekst. Razgovor s vašom boljom polovicom je iznimno važan. Druženje i komunikacija s prijateljima, s druge strane, također je važno. Jednako kao i normalan nastavak vašeg života. Pa je tako bolje da uspostavite zdravu komunikaciju s boljom polovicom i da ne tipkate po mobilnom telefonu dok ste s prijateljima na kavi.

2. Povjerenje

Ako imate problema s povjerenjem, učinite pravu stvar i shvatite da veze na daljinu nisu za vas. Temelj za vezu na daljinu jest povjerenje, povjerenje i još povjerenja. Morate vjerovati da ni vi ni partner nećete jedne noći uz čašicu, dvije završiti u krevetu s drugom osobom. Uostalom, ljubomora donosi nesreću.

3. Dugoročan stav

Veze na daljinu podrazumijevaju i dugotrajno planiranje. Kada ste u vezi s nekim tko je na drugoj strani svijeta ne smijete biti škrti kada je planiranje u pitanju. Karte za zrakoplov su skupe, a i putovanja treba isplanirati. Također, bilo da je riječ o vezi od mjesec ili šest mjeseci ili dulje morate biti izdržljivi i uporni. Dakle, za vezu na daljinu morate donijeti stav u kojem nećete odustati zbog prepreka jer volite tu osobu.

4. Sreća u osamljenosti

Ironično, no to je kvaka uz pomoć koje opstaju veze na daljinu. Svoju bolju polovicu nećete vidjeti duže vrijeme pa morate cijeniti trenutke samoće. Ako vam to postane teško, problemi će nastati i u komunikaciji i u povjerenju i u planiranju. Prije nego uđete u vezu na daljinu, morate biti savršeno sretni sa slikom sebe dok sami stojite u nekom noćnom klubu ili bez tuđeg intimnog dodira. Dakle, prije svega budite sigurni da ste sretni i zdravi sami sa sobom da biste mogli ući u vezu na daljinu i u njoj opstati.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali