Poslije ovih saznanja preljubnike ćete gledati drugim očima

Sudeći prema studiji Sveučilišta Rutgers, 56 posto muškaraca koji se upuštaju u prevare tvrde da su sretni u svojim brakovima.

17.6.2014.
13:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Većina muškaraca iako vara, voli svoje supruge

Muškarci koji varaju nisu prestali voljeti već su postali nezadovoljni trenutnim stanjem. Varanje se obično događa u fazama kada se parovi skrase, dobiju djecu i učvrste život koji su zajedno gradili. Dok su u nekim područjima ispunjeni, nedostaje im romansa. Oni često pate u tišini, vjerujući da ono što im treba ne mogu dobiti od supruge. Kako biste to izbjegli – planirajte zajedničke večeri, odvojite vrijeme za seks i pričajte o nadama i snovima, ne samo o poslu i djeci.

Muškarci najčešće varaju sa ženama koje poznaju

Oni neće samo tako pokupiti neznanku iz bara. No, veze se obično razvijaju iz prijateljstva. Zapravo, više od 60 posto afera započinje na poslu. Potrudite se da se vaš suprug osjeća povezanije s vama nego s kolegicama s posla. Supružnici odlaze na posao, brinu o djeci i navečer rade odvojene stvari. To mora stati. Svaku večer zajedno odlazite u krevet i posvetite se jedno drugom.

Muškarci varaju kako bi spasili brak

Mužrvi vole svoje žene, ali ne znaju kako riješiti probleme, pa izvana traže kako popuniti rupe. Muškarci žele sve i imaju iskrivljenu ideju da će im druga žena pomoći da čežnja nestane. Potom će nastaviti živjeti sretno sa ženom. I ljubavnicama - bez suočavanja s pravim problemom.

Muškarci se mrze nakon što prevare

Možete o njima misliti kao o muškarcima bez morala, ali sami sebe preziru nakon indiskrecije. Naime, izdao je osobu za koju tvrdi da mu je stalo, pa to uzima danak u svakom kutku njegove psihe.'

Kada započnu aferu postanu i zaigraniji prema ženi

To što ima ljubavnicu, ne znači da miruje u braku. Kad muškarci počnu varati, seksualno postanu hiperaktivni. Njegov seksualni nagon se probudio, a supruga je još uvijek ona s kojom se seksualno osjeća najugodnije.

Žene varaju koliko i muškarci, a afere su puno opasnije

Studija Sveučilišta Indiana pokazala je da oba spola varaju podjednako, ali su razlozi ulaska u prevare različiti. Žene to čine zbog emocionalne zadovoljštine. Ako je osoba emocionalno zainteresirana za drugog, to najvjerojatnije znači da se isključila iz braka.

Žene najčešće znaju kada ih muževi varaju

Iako znaju, ne mogu se nositi sa tim saznanjem, pa to negiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Parovi neće riješiti problem dok je afera u punom zamahu

Mogu se dogovoriti da će poraditi na problemima, ali to neće biti bitno. Ako je zagrijan za novu romansu, ništa što žena učini neće ga odvući od toga. Brak vjerojatno neće uspjeti, osim ako on ne odluči svojom voljom da mu život s drugom ženom nije bolji. Dakle, ključ je prevencija. Ostanite žena kakva ste bili kada se zaljubio u vas. Žene se često iz drage djevojke pretvore u žene koje stalno prigovaraju.

Afera može poboljšati brak

Nevjera je poljubac smrti za brakove? Ne uvijek. Muškarci shvate s kim žele provesti ostatak život i da nova veza nije toliko idealna koliko su se nadali. Ali, dobro razmislite prije nego se vratite onome tko vas je prevario. Izleti mogu pokazati koliko malo samokontrole netko ima. Ipak, ako je u pitanju samo jedokratni izlet, moguće se vratiti na staro.

Čak i nakon oporavka braka, muževima bi mogla nedostajati afera

Možda voli svoju ženu i želi spastiti brak, ali, nažalost, ne zaboravi potpuno aferu. Možda će mu nedostajati neke stvari koje je imao s drugom ženom – zabava, nimalo obaveza, seks, uzbuđenje – ali često mu nedostaje kako se osjećao dok je bio s njom, što je puno štetnije ako se pokušava vratiti braku. Opet, ponašati se onako kako ste se ponašali na početku veze može pomoći.

Zna da je povrijedio ženu koju voli, razara obitelj i žrtvuje svoju čast

I unatoč svim štetnim posljedicama, nastavlja varati. Zašto? Sve je u percepciji onoga koji vara. Ako se osjeća neželjeno, podcijenjeno i da ga uzimate zdravo za gotovo, njegove osobne potrebe da bude željen i cijenjen će prevagnuti.

Žena nije kriva ako je muž vara

Ako je muž nevjeran, to nije vaša krivnja, bez obzira što ljudi rekli. Kada muškarac vara, on to čini svojom svjesnom odlukom. Ideja da ste ga vi gurnuli u tuđi zagrljaj je samo izraz, ne stvarnost. Krivnja je u tome da su obje strane ignorirale znakove udaljavanja.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali