Muškarci kojima žene ne mogu odoljeti

Ako ste se uvijek pitali zašto neki muškarci jednostavno privlače sve najzgodnije cure, znajte da se tajna ne krije u dobrom izgledu niti mišićima.

1.12.2014.
6:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predstavljamo vam sedam 'idealnih tipova' koji izuzetno privlače žene, ali i objašnjenja zbog čega su ovi muškarci toliko zanimljivi. Popis bi vam mogao pomoći da bolje razumijete žene i što one traže, kako biste se i sami, ako ste sami, lakše istaknuli.

Intelektualac

On potiče razgovore koji su intelektualno stimulativni, i sluša što ona ima za reći na tu temu. On je nasmijava svojim inteligentnim humorom i ima nevjerojatnu mogućnost učiniti politiku zanimljivom. Mogu satima čavrljati, a njoj nikad neće biti dosadno.

Intelektualna povezanost je u velikoj mjeri ono što održava vezu na životu, a ako joj možete pokazati da to imate, prilično će se 'zapaliti' za vas.

Samouvjeren frajer

On je potpuno siguran u sebe. On je pun samopouzdanja u javnosti i odiše snagom i kontrolom. Kad je u vezi, nije ljubomoran i ne gleda na druge muškarce kao na prijetnju.

Žene privlače ovakvi muškarci, jer ako oni sami misle za sebe da su sjajni, i ona će vjerojatno tako misliti. Samouvjereni muškarci ne traže od žena odobrenje, a zbog toga ih one žele još i više.

Umjetnički tip

On je spontan i živi u trenutku. Često će iskoristiti svoju kreativnost kako bi je zadivio i zaveo, primjerice s pjesmama koje će napisati za nju ili slikama za koje će ga ona inspirirati.

Svaka žena želi se osjećati kao originalna i posebna, a nema boljeg načina da muškarac to postigne nego da mu ona bude muza. Nju će intrigirati umjetnik kreativnog uma, a posebno način na koji će nju ukomponorati u svoju umjetnost.

Egzotični ljubavnik

On dolazi iz neke daleke, egzotične zemlje i ima sladak naglasak i poseban način viđenja svega oko sebe, što je njoj već uobičajeno i normalno. Njegovo ponašanje može biti malo čudno, no uvijek na kraju ispadne unikatno šarmantan.

Žene često odabiru ovaj tip muškarca jer ih zanima kako bi bilo živjeti na drugom kraju svijeta. Izuzetno je zanimljivo hodati s nekim iz druge kulture.

Pažljiv tip

On će joj pridržati vrata, privući stolac, platiti večeru i ponuditi je desertom. On će je dovoljno ranije pitati za izlazak, i pokupit će je kod kuće. Pitat će je kako se osjeća i shvatit će kad je vrijeme da je odveze doma.

Nakon što žena prođe dovoljan broj veza s lošim dečkima itekako će cijeniti pristojne, pažljive muškarce. No pripazite da tek ne glumite fine manire, jer žene brzo otkriju 'lažnjake'.

Vječni romantičar

On vjeruje u klasične romanse. Konstantno donosi cvijeće i čokolade i pali svijeće kad joj pripremi večeru. Dovoljno često je zove samo kako bi joj rekao da misli na nju, te će ju svako toliko pogledati u oči i reći joj koliko je sretan što je u njegovom životu.

Žene se vole osjećati cijenjeno, a to će ovakvi muškarci definitivno postići. On će koristiti romantične geste kako bi joj pokazao da misli na nju, a kao bonus ona će i njemu uzvratiti svojim romantičnim gestama.

Tip slobodnog duha (ili zločesti dečko)

Slobodouman muškarac ide kamo želi i kamo ga noge odnesu, a to je obično neka avantura. Možda vozi motor ili će pobjeći s posla kako bi je odveo na ludi vikend na more, usred zime. Ovaj tip definitivno ne mari za posljedice, on jednostavno ide kamo ga voda nosi.

Svaka žena želi jednog buntovnika. Ona će zavoljeti njegov bezbrižan odnos prema životu i nadat će se da će i sama postati takva. On će u vezi unijeti dašak mladosti, a ona će ga pokušati ukrotiti, iako nikad neće u tome uspjeti.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali