Play ponuda

Evo zašto se cure pale na starije frajere!

shimmer fallback

Općepoznato je da se srednjoškolke 'pale' na studente, a studentice na zrele, zaposlene muškarce. To što cure i žene privlače stariji frajeri nema veze s novcem. Otkrivamo u čemu je kvaka.

27.1.2015.
14:20
Play ponuda

Znaju sa ženama

Glavni razlog je taj što zreliji muškarci znaju kako zadovoljiti ženu u seksualnom smislu.

Stabilniji su

Naime, stariji muškarci su prošli puno toga, pa njihove mlađe cure mogu biti sigurne da ih oni doista žele oženiti. Osim toga, stabilniji su u održavanju odnosa, vođenju financija, ne žive u prošlosti, lakše opraštaju, mentalno su čvršći i ne zamaraju se nevažnim stvarima.

Imaju više samopouzdanja

Stariji muškarci rijetko čine nešto samo zato što bi to zadovoljilo druge. Primjerice, odijevaju se kako žele i lakše se upuštaju u interakcije s drugim ljudima.

Zreliji su

Zrelost nije pitanje godina, ali je vjerojatnije da ćete tu osobinu pronaći kod starijih muškaraca. Takav muškarac vas sigurno neće osramotiti glasnim podrigivanjem u društvu jer misli kako je to urnebesno duhovito.

Naučili su na vlastitim greškama

Mlađi muškarci su skloni ponavljanju pogrešaka, a kada toga postanu svjesni već su zagazili u ozbiljne godine. Stariji muškarci su naučili gdje griješe, oprezniji su i promišljeniji. Obično su i mudriji što ženama može biti itekako privlačno.

Znaju što žele

Neodlučni muškarci nisu seksi. Odlučni muškarci jesu. I to je to! Žene ne žele da gubiti vrijeme s nekim tko će ih pozvati na spoj, a onda čitavo vrijeme zapitkivati kamo da idu, što da rade i što poslije.

Ne podnose dramu

Oni nemaju vremena za dramu niti će je tolerirati. Upravo zbog toga djevojke uz starije muškarce 'prerastaju svoje srednjoškolske bubice u glavi' i postaju prave žene.

Izgledaju odlično

Ovo ne treba posebno pojašnjavati. Dovoljno je da pogledate oko sebe!

Play ponuda
Play ponuda