Praznično raspoloženje već je u zraku pa je za sve one koji planiraju kuhati kod kuće pravo vrijeme za osmišljavanje svečanog blagdanskog jelovnika.
U tome nam ponovno pomaže naš popularni chef Tomislav Špiček, koji je posljednje epizode specijala Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR posvetio upravo blagdanskim specijalitetima.
Ovom prilikom u kuhinji mu se pridružio uvijek nasmijani glazbenik Bojan Jambrošić, koji je sa zanimanjem otkrivao tajne kulinarstva koje vrhunskog kuhara dijele od prosjeka. A Špičekova kreativnost u kuhinji ponovno je došao do izražaja s maštovitim izborom predjela koji je odlučio pripremiti u novom nastavku gastro specijala Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR.
Uz gastronomske klasike, koji zauzimaju centralnu ulogu na blagdanskom stolu, uvijek je dobro imati u pripremi hladno predjelo koje će potaknuti apetit. Jedno od baš takvih zasigurno je pašteta od pilećih jetrica sa želeom od crnog vina i brusnica, hladno jelo koje se može poslužiti sa slanim krekerima ili prepečenim francuskim kruhom.
Pašteta od pilećih jetrica sa želeom od crnog vina i brusnica pripremljena po receptu našeg chefa jednostavna je za pripremu, a osvojit će svakog sladokusca teksturom i bogatstvom različitih okusa. Ako vam ipak nešto ostane od svečanog blagdanskog ručka ili večere, paštetu možete servirati za doručak ili međuobrok.
A kako se Bojanu svidio ovaj fini blagdanski specijalitet, možete pogledati u osmom nastavku specijala Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR.
Nova epizoda je na rasporedu u subotu u 22.20 sati, dok će se repriza emitirati u nedjelju oko 16.20 sati na glavnom kanalu RTL-a.
I u ovom kulinarskom specijalu za sve namirnice pobrinuo se SPAR, a ostale sezone kulinarskih specijala sa Špičekom by SPAR dostupne su na linku.
Sadržaj je nastao u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.