banner

ZNATE LI ČIJA JE ONA KĆI? Za prekrasnom 15-godišnjakinjom svi su se okretali

Kada čujete da su joj mama i tata, Vanessa Paradis i Johnny Depp biti će vam jasno na koga je ova 15-godišnjakinja lijepa. Naime, kći slavnih glumaca, Lily-Rose Depp, pojavila se na reviji i izazvala oduševljenje prisutnih.

Njujorška revija popularne robne marke Chanel okupila je brojna poznata lica iz svijeta mode među kojima su se isticale slavna mama i kćer, Vanessa Paradis i Lily-Rose Depp.

Poštujući najnovije modne trendove lijepe su mama i kćer pozirale na crvenom tepihu i, kako priliči događanju, nosile Chanelove modne kreacije.

Osim što su svi primijetili da lijepa Lily-Rose neodoljivo sliči na slavnu mamu, na njezinu ljepotu nitko nije ostao ravnodušan. Lijepa Lily izrasla je u pravu zgodnu tinejdžericu, a s obzirom na vitku liniju i lijepe crte lica, mogla bi naslijediti mamu koja je godinama bila muza velikog modnog dizajnera Karla Lagerfelda.

Ako uzmemo u obzir da je Lilly već sada prava ljepotica, vjerujemo da će njezin slavni tata Johnny Depp imati pune ruke posla s udvaračima.

Povratak na Net.hr