ŽENI SE BRENIN NAJMLAĐI SIN: / Otkrivaju se detalji raskošne svadbe; 'Bit će 500 uzvanika...'

Buduća mladenka rodom je iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filozofskom fakultetu

10.8.2020.
18:15
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najmlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović (22), oženit će se sa studenticom Sandrom Miljaković (26) iz Brusa. Zbog pandemije koronavirusa, velika svadba održat će se sljedeće godine, piše Alo.

"Planiramo raskošno slavlje s 500 uzvanika. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo naći neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija s koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku", rekao je Viktor te je naglasio kako je njegova obitelj oduševljena Sandrom.

"Ona mi je velika podrška u svemu. Baš smo prije nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. I moja obitelj je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo riječi hvale".

Nedavno su se vratili iz Monaka

Buduća mladenka rodom je iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filozofskom fakultetu i bavi se šminkanjem. Nedavno se s Viktorom vratila iz Monaka, gdje je bila na svom prvom ljetovanju sa Živojinovićima.

Viktor je nedavno proširio posao jer želi biti potpuno samostalan.

"Odlučio sam otvoriti splav 'Move' jer želim sam proširiti posao. Mama nije bila za to jer već imam restoran, ali me je na kraju podržala. Iako sam živio u Americi, nisam htio tamo ulagati novac, već u Srbiji. Volim ugostiteljski posao i u mojim lokalima se poštuju sve mjere u borbi protiv koronavirusa. Nije zarada kao ranije jer je smanjen broj gostiju, ali svakako nisam u minusu", kazao je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali