Za njihova vjenčanja nisu ni roditelji znali

shimmer fallback

Dok neki celebrityji, poput Kim Kardashian, naprave spektakl od svog vjenčanja i puste kamere i fotografe, drugi se trude sačuvati svoj veliki dan od tabloida.

28.2.2013.
9:41
Play logo

Janet Jackson uspjela je čak godinu dana tajiti da je uplovila u bračne vode s 37-godišnjim katarskim milijarderom Wissamom Al Manom. Tek kad su tabloidi počeli najavljivati njihovo vjenčanje, oni su otkrili da je to već iza njih.

Kate Winslet krajem prošle godine udala se za Neda Rocknrolla, a za vjenčanje navodno nisu znali ni njihovi roditelji. Na privatnoj ceremoniji u New Yorku bila su njena djeca i nekoliko prijatelja, među kojima i Leonardo DiCaprio, koji je glumici bio kum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao veliko iznenađenje prošlog je lipnja stigla vijest da su se vjenčali glumac Giovanni Ribisi i manekenka Agyness Deyn. Ne samo da su uspjeli od javnosti sakriti svoje vjenčanje u Los Angelesu, nego su rijetki uopće znali da su u vezi. Za vjenčanje nisu znali ni njeni najbliži, a navodno je manekenka i vlastitu sestru u posljednji tren obavijestila o sretnom događaju.

Justin Timberlake i Jessica Biel su, s druge strane, uspjeli do posljednjeg trenutka sačuvati tajnom lokaciju vjenčanja, čak i od svojih uzvanika. Naime, svi gosti doputovali su prvo u Njemačku, odakle su krenuli za Italiju, a slavlje je za oko stotinjak uzvanika održano u listopadu.

Play logo

Prošloga ljeta tajno se na vječnu ljubav 46 godina mlađoj Fabiani Flosi zarekao i Bernie Ecclestone. Bivši suprug Slavice Ecclestone toliko je bio tajnovit i oko samih zaruka da je njegova kći Tamara Ecclestone novost na kraju doznala iz novina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Natalie Portman je prošloga ljeta daleko od očiju javnosti uplovila u bračnu luku s plesnim koreografom Benjaminom Millepiedom. U privatnoj kući u Big Suru u Kaliforniji izmijenili su zavjete pred najužom rodbinom i prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo