VIDEO: Ovakvim ispadima poznatih i slavnih nitko se nije nadao

Puno toga o životu poznatih i slavnih znamo zahvaljujući medijima, mogli bismo reći da čak znamo i previše. No ponekad nas poprilično iznenade svojim potezima i postupcima.

Pod pritiskom slave, poznate se osobe ponekad znaju i slomiti, a to ne može proći nezapaženo.

1. Christian Bale puk’o na setu

Christian Bale izgubio je živce na setu filma Terminator Salvation. Kasnije se ispričao zbog ispada.

//www.youtube.com/embed/iFvxmB8vi6M

2. Alec Baldwin izvrijeđao kćer

U poruci koju je Alec Baldwin ostavio svojoj tada jedanaestogodišnjoj kćeri Ireland nazvao ju je, između ostalog, ‘bezobraznom i nepromišljenom malom svinjom’. Ovaj ispad uslijedio je nakon glumčevog razvoda od Kim Basinger i obilježio je njihovu dugogodišnju borbu za skrbništvo.

//www.youtube.com/embed/8J0-ZatDHug

3. Telefonski ispad Mela Gibsona

Mel Gibson je više puta punio medijske stupce svojim ispadima. Javnost je sablaznio i nakon što su procurile snimke njegovih telefonskih razgovora s Oksanom Grigorijevom. Donosimo jednu u kojoj vrijeđa majku svoga djeteta:

//www.youtube.com/embed/ppGwEA6wWt4

4. Suze Justina Timberlakea

I Justin Timberlake bio je jedna od žrtava Ashtona Kutchera u njegovom showu Punk’d, u kojem je smišljao kako napakostiti poznatima i slavnima. Justin Timberlake to baš i nije dobro podnio:

//www.youtube.com/embed/BRAbnZb-Oqw

5. Kanye West uništio trenutak pjevačice Taylor Swift

Nakon što je Taylor Swift primila nagradu u sklopu MTV Video Music Awardsa, njen trenutak na pozornici naprasito je upropastio Kanye West s mikrofonom u ruci:

//www.youtube.com/embed/1z8gCZ7zpsQ

6. Neobuzdani Tom Cruise

Iako se mnogima čini da Tom Cruise sve drži pod kontrolom, prilikom gostovanja kod Opre mnoge je iznenadio neobuzdanim ponašanjem:

//www.youtube.com/embed/qQgXEkL3NV4

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr