Vedrana Rudan: Nives je potvrdila sve ono što sam o njoj i mislila

Okružena brojnim obožavateljima, Nives Celzijus predstavila je u srijedu, u Zagrebu, svoju novu knjigu Gola istina 2. Tom je prilikom popričala s književnicom Vedranom Rudan, koja je sudjelovala u predstavljanju Nivesine knjige.

Odličnu atmosferu Nives je dodatno zagrijala otpjevavši svoj hit Karanfili, a o nastavku svog bestselera Gola istina popričala je s književnicom Vedranom Rudan koja je i predstavila njezinu knjigu.

‘Naravno da sam pročitala knjigu. Večeras sam se prvi put susrela s Nives uživo i potvrdila je sve ono sto sam o njoj i mislila, da je lijepa i pametna. Vrlo je talentirana, podržavam je u onome što radi i suosjećam u svemu što radi, jer živi u svijetu koji je pun mržnje prema ženama. Ona ima smisla za biznis i točno kuži zemlju u kojoj živimo’, istaknula je Vedrana Rudan.

U prezentacijskom razgovoru s Vedranom, Nives joj je otkrila kako je jedno od glavnih poglavlja u knjizi posvetila i bivšem hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu.

‘Milanović? Zašto mislite da sam pisala o Milanoviću? Pisala sam o Sanaderu. I ne vidim razloga zašto bi to bila tabu tema; pa on je komunicirao i s Antom Tomićem dok je bio premijer; dakle očito voli dobru literaturu’, istaknula je Nives, dok je u knjizi detaljno opisala svoju prepisku s nekada moćnim premijerom i to samo nekoliko tjedana prije nego li je odstupio s vlasti.

Nives je javno priznala kako je braku s nogometašem Dinom Drpićem nakon devet godina konačno došao kraj, a sve detalje svojeg ljubavnog brodoloma detaljno je opisala u knjizi.

‘Ovoga puta uopće nisam vodila računa da zaštitim likove kao u prethodnoj knjizi. Gola istina 2 nastavak je Kiklopom nagrađenog prvijenca, a događaje koje opisujem, osobno sam prošla. Dovoljno sam sazrela kao autorica i kao žena da mogu otvoreno pisati o vlastitoj svakodnevici kao i o mnogim teškim, ali i lijepim trenucima koje mi svi prolazimo u svoja četiri zida. Nikad nisam glumila nešto što nisam, niti se drugačije predstavljala samo kako bi se nekome svidjela. Ova knjiga moja je životna ispovijest o svemu zanimljivome što se događalo posljednih godina i vjerujem da će to moja brojna publika prepoznati’, naglasila je autorica.

Povratak na Net.hr