Bit će toga još...

TRAKAVICA SE NASTAVLJA! Romano Obilinović ima štošta za reći o Marini nakon prekida

Natjecateljica Bog Brothera Marina Raguž (29) odšetala je nakon završetka showa s pobjednikom Romanom Obilinovićevim (37) u suton, a ljubav je potrajala tek pola godine.

Nakon što je Marina za medije izjavila da je prekinula jer ne želi biti ničiji rob i cijele dane besposličariti te najavila odlazak u Istanbul gdje će se baviti modom, o prekidu se oglasio i Žorž.

‘Za mene je Marina prošlo svršeno vrijeme, želim joj svu sreću u daljnjem životu, ma gdje ga i s kim provela, rekao je Romano Obilinović kojeg smeta što je Marina rekla da nije bio dobar prema njoj, piše 24sata.

‘Ja sam bio i ostao džentlmen. Neću razgovarati o našoj vezi, a pozivam i nju da se suzdrži od komentara, jer ako ja budem rekao što je sve bilo, neće dobro završiti po nju. Bila je luđa od mene, izlazila je gdje je i kad je htjela, putovali smo, vodio sam je po Braču i Hvaru, kupovao joj sve što joj je trebalo… Imala je tretman kao kraljica i ne žalim zbog toga. Neću o detaljima, ali ako bude trebalo, imat će ljudi što čitati – rekao je Romano.

Njegovom ocu je žao zbog prekida te kaže da se Romano mora uozbiljiti i početi raditi.

 

Povratak na Net.hr