SEKSI NASLJEDNIK

TATA JE DOBAR, ALI SIN JE JOŠ BOLJI: Žene diljem svijeta ‘poludjele’ za sinom slavnoga glumca

Sin slavnoga glumca u kratkom je vremenu osvojio pripadnice ljepšeg spola, a nakon što bacite pogled na njegove fotografije, bit će vam jasno i zašto…

Sin slavnoga glumca Denzela Washingtona, John David Washington, zaludio je žene diljem svijeta. 32-godišnji ljepotan sa samo devet godina pojavio se u filmu Malcom X, zajedno sa svojim slavnim tatom.

Denzel Washington, Chris Pratt i Ethan Hawke u novom akcijskom spektaklu redatelja Antoinea Fuque – SEDMORICA VELIČANSTVENIH!

Kasnije je dobio ulogu u seriji Ballers, u kojoj se proslavio ulogom igrača američkog nogometa, a uloga kao da je stvorena za njega budući da je od tog sporta i sam živjeo.

John David najstariji je od četvero djece slavnoga glumc, a iako je očito naslijedio glumački talent, mladi glumac cijeli je život bježao od svjetla Hollywooda zbog velike sjene njegova oca.

“Imao sam tu “žicu” za glumu još od svoje pete godine, ali tijekom odrastanja vidio sam kako se ljudi odnose prema meni kad čuju tko mi je otac i to mi je smetalo”, rekao je jednom prilikom mladi Washington.

Također je jednom prilikom otkrio kako se požalio svom ocu da je teško živjeti u njegovoj sjeni.

“Moja sjena je velika? Jesi čuo za Kirka Douglasa?”, odgovorio mu je Denzel, na što je John David odgovorio da nije čuo za Kirka.  “Čuo si za Michaela Douglasa, zar ne?”, uzvratio mu je Denzel i dodao: “Googlaj Kirk Douglas i onda se vrati da popričamo o mojoj sjeni.”

Povratak na Net.hr