GDJE JE HRVATSKA?

‘STOJIM, ŠUTIM I DIVIM SE’: Ella Dvornik doživjela neugodno iskustvo u Madridu

Ella Dvornik podijelila je s obožavateljima svoje neugodno iskustvo iz Madrida.

Popularna blogerica Ella Dvornik zatekla se na madridskom aerodromu, a prije ulaska u zrakoplov, doživjela je neugodnu situaciju, koju je prepričala obožavateljima na svom Facebook profilu.

ELLA DVORNIK SE POHVALILA NOVOM BOJOM KOSE: Izgledaš kao Cruella de Vil!

“Ekipa na aerodromu u Madridu provjerava mogu li s hrvatskom putovnicom u Englesku jer ne znaju jesmo li u EU. Znači, stojim i šutim i divim se”, napisala je Ella, a ovaj je status odmah izazvao brojne reakcije njezinih fanova te se lako daje zaključiti da ona nije jedina kojoj se to dogodilo.

“Nije to ništa, jednom prilikom išao sam kući iz SAD-a preko Nizozemske. Kaže ženska na šalteru – ne mogu vam dati kartu jer nemate vizu za EU. Ja rekoh kakva viza, Hrvatska je u EU. Izvadi ona kartu, gleda, gleda, gleda, kaže: “Oprostite, ja Hrvatsku ne mogu pronaći”. Rekoh dajte tu kartu, molim vas. Na karti označen prostor bivše Juge, a umjesto Yugoslavia velikim slovima piše SLOVENIA. Jedva kući došao”, komentirao je jedan od Ellinih pratitelja, a i brojni drugi su se odmah nadovezali sa svojim ‘pustolovinama’.

“Lako u Madridu, meni se to dogodilo u Beču… Ono, frajer me uvjeravao da Hrvatska nije u EU i poprilično se uživio u to. Ali izraz lica kada je shvatio da smo u EU, neprocijenjiv”, glasio je jedan od komentara.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr