Stavros i supruga brinu o djevojčici bez roditelja

Jasmin Stavros otkriva kako je osmogodišnja Lidija iz doma za nezbrinutu djecu na Vrhovcu ljepota i toplina koja se dogodila njegovoj obitelji nakon što nisu uspjeli usvojiti dijete.

Splitski pjevač Jasmin Stavros i njegova supruga Žarka već tri godine skrbe za osmogodišnju djevojčicu Lidiju iz doma za nezbrinutu djecu na Vrhovcu i koja im je, kako svjedoči Stavros, donijela radost i za ovaj Božić.

“Lidija je ljepota i toplina koja se dogodila našoj obitelji. Naravno, za to je zaslužna moja supruga koja je prije nekoliko godina s časnim sestrama pomagala Kući sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu na Vrhovcu, gdje je i upoznala djevojčicu.”, rekao je Stavros za Večernji list. Stavros je ispričao i kako su on i supruga prije šest godina pokušali iz doma u Nazorovoj usvojiti djevojčicu, ali su ih odbili jer su prestari.

“Ipak, netko je uslišio naše molitve pa je u naš život došla Lidija koja je Božić provela s nama u Zagrebu. Lidiju smo svi zavoljeli jer je uvijek vesela, nasmijana, a opet mirno dijete. Ma ona je naša mezimica i radost. ‘, otkrio je Stavros.

Povratak na Net.hr