SLAVNI ZAVODNIK

SLABA TOČKA SU MU MANEKENKE I VODITELJICE: Sve žene koje su osvojile srce Gorana Ivaniševića

Slavni tenisač trenutačno ljubi mladu radijsku i televizijsku voditeljicu Nives Čanović, no ona je samo jedna u nizu poznatih ljepotica koje su mu privukle pozornost.

Goran Ivanišević je svojim čestim posjetima zagrebačkom Bundeku privukao pozornost javnosti pa je uskoro razotkriveno kako ga ne privlači priroda već voditeljica Nives Čanović koja tamo živi, tvrdi RTL.

RAZOTKRIVENA NOVA LJUBAV GORANA IVANIŠEVIĆA: Slavni tenisač ljubi poznatu hrvatsku voditeljicu!

Iako ni tenisač (45) ni radijska i televizijska voditeljica nisu komentirali svoju navodnu romansu za medije, RTL tvrdi da su njihovi prijatelji upoznati s detaljima njihove veze.

Evening show 18-22h📻📻 #radiolife #radiohost #veceruznarodni #narodniradio

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Voditeljica na Narodnom radiju i teniski as su se upoznali prije pet godina na rođendanu Radija Antene, no Amorove strelice su ih navodno pogodile tek nedavno.

Nives (34) je do travnja bila u dugogodišnjoj vezi s bivšim dečkom Kristijanom. Goran, pak, dugo nije imao djevojku, još otkako se razveo od Tatjane Dragović (38).

Goran i Tatjana su bili zajedno 15 godina.
Goran i Tatjana su bili zajedno 15 godina.Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Pobjednik Wimbledona se u manekenku zaljubio 1998. godine ugledavši je na naslovnici Cosmopolitana. Uskoro su postali par, a na dočeku nove godine u Dubaiju sljedeće godine su se zaručili. Pet godina kasnije, par je dobio kćer Amber Mariju, a 2007. i sina Emanuela.

2013. godine su objavili da se razvode.
2013. godine su objavili da se razvodeFoto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako se činilo da je njihov brak savršen, neprestano su kružile glasine da Goran ‘šara’.

Kada je fotoreporter snimio Gorana i RTL-ovu voditeljicu Vanju Halilović kako razmjenjuju poljupce ispred stana u kojem su se viđali, bilo je jasno da su glasine o njegovoj nevjeri točne.

Vanju i Gorana je uhvatio fotoreporter.
Vanju i Gorana je uhvatio fotoreporter.Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Goran se ubrzo iselio iz obiteljskog doma te se pismom javno ispričao obitelji. Tatjana je nakon toga pokušala spasiti njihovu vezu. Preselili su se u Ameriku gdje su daleko od očiju javnosti izgladili odnos i 2009. ga u San Pedru okrunili brakom.

No, 2013. godine par je objavio da se razvodi. Unatoč toj odluci, Tatjana i Goran su ostali jako dobri prijatelji te zajedno odgajaju djecu, a tenisač je blizak i s Vlahom Arbulićem, novim partnerom bivše supruge s kojim ima kćer Lucu.

Tatjana i Goran su prijatelji.
Tatjana i Goran su prijatelji.Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Prije 15-godišnje ljubavne priče s Tatjanom, Goran je ljubio još jednu manekenku. Njegova prva ljubav bila je Danijela Mihalić Gračan, kraljica svijeta 1990. pa se čini kako je tenisač oduvijek slab na voditeljice i manekenke.

Danijela Mihalić Gračan i suprug Nenad Gračan.
Danijela Mihalić Gračan i suprug Nenad Gračan.Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Povratak na Net.hr