BOLI JE BRIGA

SJEĆATE LI SE MIRJANE? Ako ne, možda vas pogled na njezine ‘poispadale’ sise podsjeti

Mirjanu smo upoznali u reality showu, a njezine grudi usjekle su se mnogima u pamćenje… Doduše, ona nas ponovo i ponovo podsjeća na njih.

Mirjana Praizović, koju smo imali prilike upoznati u showu Big Brother koji se emitirao na RTL televiziji, ne prestaje šokirati svoje obožavatelje. Osim što si je napravila svoj vlastiti “vodeni krevet”, koji je doslovno napunila vodom, Mirjana se pohvalila i fotografijom iz noćnog izlaska u Banja Luci.

SAKRILA SE IZA BB GORANA: Mirjana Praizović gola na javnom mjestu

Za tu je prigodu posegnula za prozirnim tajicama ispod kojih su se više nego očito nazirale crne gaćice te bež crop topom iz kojeg su provirivale njezine bujne grudi, bez grudnjaka.

Reakcije njenih obožavatelja bile su podijeljene, pa su joj neki pisali komentare pune obožavanja, a neki su kritizirali njen modni izričaj.

“Mirjana, da imaš tisuću profila, ja bih te pratio i gledao tvoje lijepe, seksi sličice”, “na svakoj fotki si sve ljepša, ljepotice moja”, glasili su neki od komentara.

“Blago se kući iza čijeg prozora ova proviri, nisam znao da je maskenbal bio noćas dolje”, “Ona je prelijepa, ali stil i ukus nula. Ima fine komade, samo da ih zna kombinirati”, glasili su neki od ostalih komentara fanova.

A bilo je i otvorenih ponuda: “Mirjana, koliko košta noć s tobom, novac nije problem, stvarno te treba zadovoljiti brutalno.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr