UMJETNIČKE AMBICIJE

SEVERINA FOTKAMA ZGROZILA FANOVE: ‘Moram priznati da je ovo uznemirujuće i groteskno…’

Severina je podijelila nekoliko fotografija na kojima je uprizorila Salome, a fanovima se to nije svidjelo

Pjevačica Severina Kojić na svom se Instagramu prisjetila suradnje sa slavnim slikarom Dimitrijem Popovićem iz 2010. godine te je najavila njegov najnoviji projekt u kojem će ona biti Marija Magdalena.

SEVERINA I IGOR NI VALENTINOVO NISU PROVELI ZAJEDNO: Ona pozirala gola među poklonima, a on čestitao pravoslavni praznik

Severina je podijelila nekoliko fotografija na kojima je uprizorila Salome koja je kao nagradu za svoj ples zatražila glavu Ivana Krstitelja.

“Na današnji dan rođen je jedan od mojih najdražih slikara. Jedan od naših najcjenjenijih slikara, čije slike imaju posebno mjesto u Vatikanu i jedini koji je s ovih prostora imao izložbu zajedno s Dalíjem. Imala sam sreću s njim surađivati 2010. na njegovu opusu ‘Salome’, a uskoro će imati izložbu ‘Biblijske žene’, na kojoj ponovo surađujemo. Ovaj put kao Marija Magdalena…”, napisala je Severina u opisu objave.

No, njeni fanovi nisu bili oduševljeni tom objavom, pa su je u komentarima zatrpali kritikama.

SEVERINA IZNENADILA, FOTKALA SE U PRIPIJENOJ HALJINI BEZ GRUDNJAKA: Pokazala je i kako izgleda bez šminke

“Užasno”, “Bogohuljenje…”, “Svašta se umjetnošću naziva”, “Moram priznati da mi je ovo s mrtvacima uznemirujuće, groteskno, i bez poštovanja za preminule ljude”, “Katastrofa… Ovo je Sodoma i Gomora”, “To je sotonizam”, komentirali su.

Povratak na Net.hr