SESTRA MOLI MILIJANU: / 'Dotući ćeš oca, plakao je i rekao mi: 'Ne znam što napraviti, jedino da ih ubijem'

Nakon razočaranog oca mlade Milijane koja je u vezi sa 74-godišnjim Milojkom, javila se i Milijanina sestra koja moli da sve završi što prije

24.3.2019.
11:19
Društvene mreže
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Buka oko 21-godišnje Milijane koja je zaljubljena u 74-godišnjeg Milojka ne stišava se, pa su čak postali i svjetska senzacija kada je o njima pisao britanski tabloid The Sun. I dok oni iskušavaju sreću u showu "Parovi" obitelj čini se nije nimalo sretna cijelom situacijom. Nakon razočaranog oca koji se izričito protivi ljubavoj vezi njegove kćerke, sad je i Milijanina sestra izašla u javnost s molbom da sve što prije završi.

Naime, kako piše Kurir, Milijanina sestra Olivera Bogdanović zamolila je Milijanu preko medija da što prije prekine vezu s Milojkom i da se ni slučajno ne prijavljuje u reality show jer bi to, kako misli, slomilo njihovog oca.

Trebala se prvo posavjetovati s obitelji

"Zamjeram joj što je oca prijavila policiji, nije trebala tako reagirati. Taj dan kad je sve zajedno onako izašlo u javnost, otac me pozvao, plakao je i rekao: 'Ne znam što napraviti, jedino da odem do njih dvoje i ubijem ih'. Bio je toliko bijesan i povrijeđen, svi živi su ga zapitkivali, a bilo je i dosta ružnih komentara", rekla je zabrinuta Olivera za Kurir.

Pritom je rekla da joj se ne sviđa što je Milijana plasirala priču u medije, prije nego što se posavjetovala s obitelji. "Iskreno, ne bih voljela gledati ih svaku večer kako se i dalje eksponiraju. Mislim da će njen ulazak u reality show dotući oca, to će biti kraj. Znam da mu je teško jer je već sad odlučio raskrstiti s njom", kaže Olivera.

Ispričala se sestri

Prije par dana Olivera tvrdi da je nazvala sestru kako bi joj je se ispričala jer je u afektu rekla "da više nema sestru". Sakrivala sam novine na poslu, samo da ne gledaju ljudi. Ovo joj je najstariji partner i prihvatila sam ga. Mama se najbolje drži, ali, naravno, i njoj je teško. Iskreno se nadam da je sestra ovo napravila samo zbog popularnosti jer drugo opravdanje ne mogu naći", zaključila je na kraju Olivera te dodala da će na njihovo vjenčanje otići ako do toga dođe.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali