KREĆE PRAVNA BORBA

SAD ĆE DOBITI SVOJE: Brad Pitt ima tajno oružje kojim će uništiti Angelinu na sudu!

Brad Pitt ima tajni adut u rukavu kojim će se boriti protiv bivše supruge Angeline Jolie u njihovoj dramatičnoj brakorazvodnoj parnici.

Kako piše Radar Online, Brad Pitt navodno posjeduje više od 100 sati snimljenog materijala u kojem se otkriva Angelinina ovisnost o drogi, ljubav prema perverznom seksu, ali i njezino pravo mišljenje o Bradovoj bivšoj supruzi, glumici Jennifer Aniston.

PRVI PUT VIĐEN U JAVNOSTI NAKON RAZVODA: Evo kako izgleda Brad Pitt

“Kada bi audiosnimke postale javne, jako bi naštetile Angelini u njezinoj borbi za skrbništvo nad djecom”, otkriva izvor.

Također izvor otkriva da se videosnimke sastoje od Bradovih priznanja psihijatru Ronu Bardu o njegovu seksualnom životu s Angelinom. “Tijekom seksa, Angie se voljela rezati i kapati svoju krv po njemu, ali on nije bio baš oduševljen time. Također je voljela da je veže i da je ostavlja vezanu”, otkriva izvor i dodaje: “Brad je priznao da je često mislio da se u njoj nalaze dvije ličnosti. Znala je razbijati stvari po kući i govoriti da će nauditi sama sebi. Ona ima i vrlo nasilnu stranu.”

Radar također otkriva da je Bradu smetalo to što Angelina mrzi Jennifer Aniston i činjenicu da su njih dvoje ostali dobri prijatelji i nakon razvoda, a čak mu je i zaprijetila da će nahuškati pitbulle na njegovu bivšu. “Brad je često zvao Rona i bio je sav na rubu suza dok mu se žalio na Angelinu”, otkriva izvor.

Navodno se Angelina Jolie nadala da će Ron odnijeti njezine tajne sa sobom u grob, nakon što je preminuo u siječnju ove godine, no čini se da je Brad ipak zadržao kopije i sada bi sudsko nadmetanje tek moglo postati zanimljivo…

Povratak na Net.hr