BIO JE OVISNIK

ROBBIE OTKRIO DETALJE IZ BURNE PROŠLOSTI: ‘Toliko sam se nadrogirao da sam prozor zamijenio za sliku’

Slavni pjevač Robbie Williams poznat je po svojim problemima s alkoholom i drogom, a sada je prepričao i jednu anegdotu iz prošlosti.

Slavni pjevač Robbie Williams nikada nije skrivao da je imao burnu prošlost koja je bila obilježena drogom i alkoholom. Tako je nedavno otkrio što mu se jednom prilikom dogodilo u kući pjevača Bona Voxa.

ROBBIE WILLIAMS O SVOJOJ BOLESTI: Osjećam se kao djedica, ne mogu plesati ni igrati nogomet

“Došao sam u kuću kod Bona i mislio sam da sam posve normalan. Uzeo sam čarobne gljive i kao da sam zaboravio da sam ih pojeo. Jer, čim sam ušao kod njega, više nisam imao osjećaj da sam tu. Ne znam ni sam koliko je vremena prošlo, pa sam shvatio da sjedim i gledam u najljepšu sliku na svijetu. U tom sam trenutku ugledao Bona i rekao mu: “Pa čovječe, ti imaš najljepšu sliku na svijetu.” Odgovorio mi je: “Čovječe, ti cijelo vrijeme gledaš kroz prozor”,” ispričao je Robbie, piše The Sun.

Robbie je također progovorio i o braku sa suprugom Aydom Field, s kojom ima dvoje djece, Teddyja i Charlton.

“Zavjetovao sam se sam sebi da se nikada neću ženiti niti imati djecu. Gledao sam druge oko mene koji su bili oženjeni i imali djecu i činilo mi se da je to velika gnjavaža. Djelovalo je užasno i naporno i nisam si željeo to učiniti. A gledajte me sada: oženjen, dvoje djece i osjećam se bolje nego što sam ikada mogao zamisliti. Postati roditeljem je poput velike emocionalne atomske bombe. To je razlog zbog kojeg živiš i ideš na posao”, otkriva pjevač.

Povratak na Net.hr