VOLI KAD JOJ LIŽE...

PROCURIO SEKSI KUĆNI VIDEO JELENE KARLEUŠE: Oglasila se i srpska ‘diva’, evo što je poručila medijima

Mediji u Bosni i Hercegovini su objavili ‘kućni video’ u kojem se čuje kako pjevačica govori suprugu što voli u seksu i podigli veliku prašinu. Karleuša je komentirala objavljivanje te snimke.

Nakon što su pojedini bosanski mediji objavili video u kojem Jelena Karleuša govori svom suprugu Dušku Tošiću što voli da joj radi tijekom seksa, oglasila se i ‘diva’ i to otvorenim pismom.

JELENA KARLEUŠA IMALA NEZGODU I POKAZALA PREVIŠE: ‘Evo što se dogodi kada imate veliku guzu’

✌🏻️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pjevačica je rekla da je video o kojem se piše star deset godina te da uopće nije riječ o ‘kućnom videu’ već o videu snimljenom u kafiću koji je snimio njen sadašnji suprug, a tadašnji dečko.

“U videu kažem da volim kada mi liže ribicu i guzu. I to kažem njemu, nisam dala dozvolu medijima da objavljuju nešto što sam rekla privatno. Perverznjaci jedni!”, poručila je Karleuša medijima koji su je prozvali vulgarnima.

Jelena je u nastavku pisma bila vrlo izravna.

“Moram reći da nije istina da volim da me liže. Prava istina je da ja to OBOŽAVAM”, napisala je pjevačica te otkrila da je to samo početak.

“Kada bih vam rekla što još obožavam, vjerojatno bi me grom pogodio! Umrla bih sretna jer sam radila sve ono što obožavam! A obožavam vas i zaje*avati”, napisala je i poručila medijima da ide gledati Ligu prvaka.

Ovo pismo je objavila na Facebooku, no kasnije ga je obrisala.

Usput rečeno, Duškova momčad je pobijedila.

👀 #calvinklein

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Povratak na Net.hr