‘Nema sponzora jer Dino nije lizao oltare, lagao i varao’

Supruga preminulog ‘kralja funka’ Dine Dvornika, Danijela, jutros je napisala status na njegovoj Facebook stranici. Naime, Danijela već neko vrijeme pokušava snimiti dokumentarni film o životu Dina, no nailazi na velike poteškoće.

Danijela je obožavatelje prvo obavijestila da je dokumentarac u pripremi, no progovorila je o poteškoćama s kojima se susrela za vrijeme traženja sponzora za film. Naime, Danijela piše da su je sponzori odbili zbog Dinove narkomanske prošlosti.

‘Ja se ovim putem izvinjavam svim takvim sponzorima, što moj pokojni muž nije lizao oltare, lagao i varao, nije imao nekoliko ljubavnica i još toliko vanbračne djece, što nije snimio bar jedan pornić i uz sve to se smiješkao i otvoreno lagao svima. Žao mi je zbog toga što nije bio lažljivac i što je trebao biti licemjer jer u ovoj zemlji tako treba!’, napisala je Danijela.

‘Vjerojatno da tim istim sponzorima dođe Mick Jagger, koji je btw, cijeli život proživio na Jani, i njega bi odj**ali zbog njegovog životnog stila! Rekli bi: Dragi Mick, dobar si ti… ali ne možemo svoj šugavi proizvod vezati uz nekog ko je pošmrkao jednu liniju dužine ekvatora, koji je promijenio svoje krvne stanice nekoliko puta, popio ocean alkohola i imao toliko žena i još više djece! Tko j**e tvoj glazbeni opus! Tko j**e sve što si ikada napravio!’

Dokumentarac neće moći biti dovršen u produkciji koju su zamislili, poručuje Danijela.

‘Vjerojatno nećemo imati nikakav budžet, ali ćemo ga svejedno dovršiti i prikazati kako je izgledalo 20 godina rada i muke Dina i konstantne borbe sa licemjernom državom, gotovo nikakve podrške i velikih očekivanja njegove malobrojne ali pametne publike’, za kraj je napisala Dvornik.

Obožavatelji Dine joj u komentarima savjetuju da pokrene akciju ‘crowdfundinga’ ili da sponzore potraži u inozemstvu.

Povratak na Net.hr