Piše se da je zamijenila Severinu, napokon progovorila o tome

Srpski ‘kralj bakra’, poduzetnik i bivša Severinina ljubav, s kojom ima sina, opet se zaljubio, barem tako pišu srpski tabloidi. Popović je uslikan s manekenkom Jelenom Kikić na Hvaru, a ona je odlučila progovoriti o glasinama.

Manekenka Jelena Kikić viđena je u šetnji s Milanom Popovićem na Hvaru, što je odmah izazvalu regijsku pomutnju, barem u tabloidima, nazivajući Jelenu Severininom nasljednicom.

Manekenka i voditeljica, koja na srpskoj televiziji ‘B92’ vodi emisiju ‘Vino i vinogradarstvo’, jednom je prilikom priznala da voli ‘zrele i šarmantne muškarce’, piše sprski Telegraf.

Kikić, koja je krasila i mnoge naslovnice časopisa za muškarce, naime, spremno je zanijekala vezu sa slavnim poduzetnikom.

“Jao, uopće nisam u vezi sa Milanom. S ekipom emisije sam otputovala na Hvar, gdje smo snimali i veče smo proveli s prijateljima, a između ostalog, s nama je bio i Milan. Nismo bili sami, već sa prijateljima, a to što se vidi na fotografijama je samo posao paparazza”, kazala je Jelena za Telegraf.

Povratak na Net.hr