Ova će lijepa Hrvatica baciti Hollywood na koljena

Još jedna hrvatska ljepotica koja karijeru polako, ali sigurno ostvaruje u Hollywoodu je lijepa Splićanka Natalija Ugrina. Njezin put prema uspjehu započeo je manekenstvom.

Kad je navršila 16 godina, Natalija Ugrina preselila se u Rim, gdje se počela baviti modelingom. Uz niz odrađenih editorijala i snimljenih reklama za poznate modne kuće, vrijedna Splićanka uspjela je i završiti Ekonomski fakultet u Rimu.

Iako je sa svojih 182 centimetra i dugim nogama Natalija kao stvorena za manekenski svijet, njezina je velika želja uvijek bila igrati na velikom platnu. Tako se po završetku studija preselila u Los Angeles, gdje je, slijedeći svoje filmske uzore Marlona Branda i Ala Pacina, upisala studij glume na The Lee Strasberg Theatre & Film Instituteu.

Tamo je imala priliku surađivati s najboljim učiteljima glume da bi vrlo brzo počela ostvarivati i prve filmske uloge. Prve zapažene uloge bile su Lena u filmu Caravaggio and My Mother The Pope, Marie u Blue Sand te filmu Crown Point, u kojem glumi Ariannu, s kojim će sudjelovati na filmskim festivalima.

Lijepa Hrvatica dala je i nekoliko intervjua za strane medije, a u jednom je spomenula i svoju rodnu zemlju: ‘Hrvatka je divna zemlja, posebno kad si dijete. No, kad odrasteš i imaš velike snove, ona postane premala.’

Srce ove ljepotice još uvijek je slobodno, a njezin se idealan muškarac prema njoj mora odnositi kao prema princezi: ‘Uz idealnog muškarca moram se osjećati zaista posebno. Ne palim se na dečke koji igraju na kartu: Osvoji me!’

Natalija je ove godine imala priliku i prošetati crvenim tepihom na dodjeli nagrada Emmy za koju je dobila pozivnicu. Sudeći prema za sada uspješnim ulogama, Nataliji se smiješi uspješna filmska karijera.

Povratak na Net.hr