Otkriveno što je presudilo Whitney Houston!

Nakon dugogodišnje ovisnosti o cracku, kokainu i marihuani, 48-godišnjoj Whitney Houston presudila je mješavina valijuma, xanaxa i alkohola.

Nagađanja su se pokazala istinitima, no ostaje pitanje hoće li isti slučaj biti i s njezinom oporukom.

Naime, bogatstvo koje je pjevačica ostavila procjenjuje sa na 20 milijuna dolara u nekretninama, koje bi uz njezinu 18-godišnju kći Bobbi Kristinu trebao naslijediti i 22-godišnji Nick Gordon o kojem se pjevačica godinama brinula.

Naime, Nicka je Whitney smatrala svojim sinom, iako ga nikad nije posvojila, a primila ga je u svoju obitelj još dok je bio dječak kako bi ga udaljila iz problematične sredine u kojoj je odrastao.

Ako se u oporuci ne nađe Nickovo ime, to će biti zbog toga, kaže izvor blizak obitelji, što je Whitney oporuku napisala prije nego što je uzela dječaka.

Bobbi Kristina je također bila jako bliska s Nickom i smatrala ga je svojim bratom, a on se prema njoj ponašao zaštitnički. No, ni on, poput slavne majke i njezine kćeri, nije nevinašce. Naime, jednom je bio uhićen zbog posjedovanja oružja, i to kad je bivšem dečku Bobbi Kristine prijetio pištoljem.

‘Whitney je htjela pomoći Nicku, unatoč tome što nije mogla pomoći samoj sebi. Uvijek je bio dio obitelji, voljela ga je iskreno kao svoje dijete’, izjavio je izvor blizak obitelji.

Djeca tragično preminule pjevačice mogla bi naslijediti i više od 20 milijuna dolara, jer se nakon smrti Whitney Houston prodaja njezinih ploča naglo povećala.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr