Tko bi rekao...

OTKRIVENA KOBNA ŽENA S KOJOM JE JAY Z ‘VARAO’ BEYONCE? Nitko u svijetu showbiza nije predvidio ovakav rasplet

Holivudski stilist Anthony Pazos, koji je pripremio Beyonce za nastupe na Super Bowlu i dodjeli VMA tvrdi da zna tko je žena koju je Beyonce u pjesmi Sorry nazvala ‘Becky s dobrom frizurom’.

Iako su kružile glasine o tome da je Jay Z varao Beyonce s Ritom Orom, Rihannom i Taylor Swift, čini se da pravi rasplet nitko nije mogao predvidjeti.

Iako su točna predviđanja da je riječ o bjelkinji jer je Becky općeniti naziv za bjelkinju u afroameričkim krugovima, nitko nije pogodio da se zapravo radi o Kris Jenner, poglavici klana Kardashian, piše Daily Mail.

Stilist naglašava da njihov odnos nije bio romantičan, ali da je ugrozio vezu između Beyonce i Jay. Kris i Jay su se zbližili preko Kanyea Westa, a Kris je poznata da uživa u društvu mlađih muškaraca. No, Pazos kaže da ovaj put nije bila riječ o fizičkoj nevjeri.

Isto se ne može reći za incident koji se odigrao na Met Gala večeri 2014. kada je Beyonceina sestra Solange fizički napala Jaya u liftu. Pazos tvrdi da je Jay koketirao s više žena, no da je Beyonce iz takta izbacio tek njegov poslovni i privatni odnos s Kris Jenner, na kojem se navodno i bazira cijeli album Lemonade.

Pazos kaže da svoje zaključke temelji na riječima Beyonceinih pjesama i glasinama iz holivudskih kuloara te da mu se Beyonce nikada nije osobno povjerila.

BEYONCE JE NA VELIKIM MUKAMA: Pjevačica zbog ovoga nikako ne može zatrudnjeti

Povratak na Net.hr