U poklon vrećici nalazit će se 60 darova, a tvrtke plaćaju po četiri tisuće dolara da bi njihov proizvod bio među njima
Bliži se dodjela Oscara 2023., a mediji sve više otkrivaju detalje te prestižne svečanosti. Ako nominirani ne odu kući sa zlatnim kipićem, dobit će vrlo izdašnu poklon vrećicu vrijednu 126.000 dolara kao utjehu, navodi Guardian, a prenosi Independent.
Prošle godine kompanija Distinctive Assets nominiranima je darovala, pored ostalog, i cijelu parcelu zemlje u Škotskoj, a ove godine zvijezde će dobiti zemljište u Australiji. Međutim, veličina parcele i točna lokacija još uvijek nisu poznati.
Poklon vrećica pod nazivom "Everybody Wins ('Svatko je pobjednik')" također uključuje tri noćenja za osam osoba u obnovljenom talijanskom svjetioniku, vrijedna 9.000 dolara, i boravak na kanadskom imanju pod nazivom The Lifestyle vrijedan 40.000 dolara.
Nominirani poput Cate Blanchett, Michelle Yeoh, Austina Butlera, Brendana Gleesona itd. također će otići s ceremonije dodjele nagrada u nedjelju 12. ožujka s 25.000 dolara vrijednom naknadom za renoviranje kuće, zahvaljujući firmi Maison Construction.
Zvijezde će uživati u tradicionalnim engleskim jelima
Kozmetički zahvati također su popularan dio raskošnih darovnih vrećica. Nominirani se mogu počastiti tretmanima u vrijednosti od 41.000 dolara kao što su Art Lipo oblikovanje ruku dr. Thomasa Sua, restauracijom kose dr. Alana Baumana i liftingom lica dr. Konstantina Vasyukevicha, plastičnog kirurga zvijezda.
Nominirani će također dobiti štrucu japanskog mliječnog kruha Ginze Nishikawe, vrijednu 18 dolara te paket Clif Thinsa, energetske pločice od 100 kalorija, vrijedne 13,56 dolara. U poklon vrećici nalazit će se 60 darova, a tvrtke plaćaju po četiri tisuće dolara da bi njihov proizvod bio među njima.
Jelovnik službenog afterpartyja osmislio je britanski kuhar Elliot Grover kojeg je angažirao dugogodišnji chef Oscara Wolfgang Pack. Zvijezde će uživati u tradicionalnim engleskim jelima, poput ribe i krumpirića, pilećih pita, tortica itd. Ove godine jelovnik će biti nešto kaloričniji i masniji nego prethodnih.