SPREMA LI SE SKANDAL?

O.J. SIMPSON ĆE NAPRAVITI DNK TEST: Khloe Kardashian će napokon saznati je li joj zatvorenik otac

Iako je dugo negirala mogućnost da bi joj bivši igrač američkog nogometa mogao biti otac, starleta ga je zamolila da da uzorak za DNK test.

O.J. Simpson će dati uzorak sline koji će zatim ići na DNK analizu ne bi li se saznalo je li ili nije upravo on biološki otac Khloe Kardashian, piše Daily Mail.

SKANDAL U OBITELJI KARDASHIAN: Khloe je trudna sa sestrinim bivšim partnerom?

No, bivši igrač američkog nogometa želi da mu Kardashianka oda malo poštovanja i osobno dođe u kaznionicu u Nevadi gdje bivša NFL zvijezda služi zatvorsku kaznu.

“Šutio je sve ove godine, iako je znao da postoji šansa da je Khloe njegova kći. Iz poštovanja prema Robertu, svom odvjetniku i prijatelju, nije načinjao tu temu”, kaže Jeffrey Felix, biograf kontroverznog sportaša.

NAKON GUZE I BRADAVICA: Khloe Kardashian pokazala OVO i užasnula fanove!

Felix, koji je bio jedan od Simpsonovih zatvorskih čuvara, kaže da je Khloe molila Simpsona da joj pomogne otkriti je li on njen biološki otac.

Tangerine dream glam by @styledbyhrush and my little pony pony tail @jenatkinhair

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako je ranije odbacivala tvrdnje da Robert Kardashian, prvi muž njene majke Kris Jenner, nije njen pravi otac, Khloe napokon želi saznati pravu istinu.

“Za mene je on uvijek bio stric O.J. Onda su počela govorkanja da si sličimo. Prvo me to izluđivalo, ali sad želim znati istinu”, rekla je Khloe.

It's a KiKi and KoKo kind of TBT I think the picture on the left was from 2007

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Naime, godinama su kružile glasine da je Khloe, treće dijete Kris i Roberta, posvojena. Dok su njene sestre Kim i Kourtney te brat Rob niski, Khloe je mnogo viša, a ni oblikom lica ne liči na Kardashiane. Nakon toga krenule su se širiti glasine da je pravi otac Khloe upravo O.J.

Kardashian je spasio Simpsona od zatvora tako što je pronašao proceduralnu pogrešku nakon što je O.J. počinio ubojstvo. Bivša sportska legenda priznala je da je ljubovala s Kris, a i ona je rekla da Robertu nije bila posve vjerna, no nikad nije otkrila ime ljubavnika.

 

Povratak na Net.hr