Play ponuda

Novi izgled Danijele Trbović

shimmer fallback

Duga kosa na jednoj od naših najpoznatijih TV voditeljica ipak nije njezin novi proljetni look, nego samo styling sa snimanja za novi broj Story Booka.

22.3.2011.
13:01
Play ponuda

Koliko su ju nova ljubav i angažman u 8. katu pomladili, vidljivo je na licu ove hrvatske voditeljice. Samo za Story Book, Danijela Trbović, nova hrvatska Oprah, kako je u posljednje vrijeme često nazivaju, priča o svojim danima singl djevojke, ostvarivanju nove ljubavi u četrdesetima, odnosu s Oliverovom kćerkom Sašom te odgoju sina Lovre... Također, otkrila je kako je ostvarila svoj, kako sama kaže, životni projekt – kupnju stana te podijelila sa čitateljima rijetko viđene fotografije iz svog privatnog albuma. Tijekom snimanja naslovnice, dala je i intervjuw koji u cijelosti http://www.story.hr/video-daniela-trbovic-u-novom-storybook-u-60744.

U Story Booku, life style štivu na čak 308 stranica, možete još pročitati i ekskluzivni razgovor s ovogodišnjim dobitnikom Oscara za glavnu mušku ulogu u filmu „Kraljev govor“ Colinom Firthom, intervju sa Momčilom Bajagićem Bajagom, te razgovor Mirjane Hrge s Mirjanom Rakić, kojoj je ovo jedan od samo desetak intervjua koje je dala u svojoj četrdesetogodišnjoj karijeri. Pogledajte dio http://www.story.hr/video-mirjana-hrga-intervjuira-mirjanu-rakic-u-novom-storybooku-60848

I to nije sve! Uz kulturu i sve one teme koje zovemo umijeće življenja, za samo 25 kuna moći ćete pročitati i pogledati mnoge modne editorijale i beauty stranice. A kako je bilo na snimanju jednog takvog editorijala pod vodstvom Milene Maršić, majstorice set frizura u modnoj industriji, pogledajte na http://www.story.hr/sve-tajne-zanosne-kose-u-novom-storybooku-61114.

Novi Story Book potražite na svim kioscima.

Play ponuda
Play ponuda